Cadre didactice nemulțumite de notele primite la examenul de Titularizare ! AFLĂ ce anume îi nemulțumește !

Data publicare: Marti, 18 Iulie, 2017 Total: 1419 accesari

Cadre didactice nemulțumite de notele primite la examenul de Titularizare ! AFLĂ ce anume îi nemulțumește !

Astăzi au fost mari emoții pentru cadrele didactice care au primit notele în urma susținerii examenului de Titularizare ! AFLĂ ce anume îi nemulțumește și care sunt județele din țară, cu cele mai mici, respectiv cele mai mari note !

Anul acesta, notele primite la examenul de Titularizare sunt foarte mici, mai mult de 50% dintre cadrele didactice care s-au înscris la examen, nu au luat minim nota 8. 


Județul Cluj este fruntaș la cele mai mari note primite la Titularizare, însă cei din judetul Giurgiu nu se pot mândri cu notele primite, deoarece, aici, cadrele didactice au primit cele mai mici note. 

" Nu este corect ce se întâmplă ! Avem experiență la catedră și nu este luată în considerare. Primim note mici pentru niște DEFINIȚII învechite care nu-și au rostul. Ar trebui să se ia în considerare mai mult activitatea practică, așa cum se procedează în orice țară civilizată " spune o învățătoare,mâhnită de nota primită.

Aproximativ 4000 de cadre didactice au luat note între 1 și 4,99. Din păcate, notele luate la astfel de examene, nu oglindesc adevărata valoare a cadrelor didactice, întrucât, O DEFINIȚIE învățată MECANIC, nu este mai importantă decât METODELE prin care un cadru excelează în fața copiilor/elevilor.


Rezultatele finale vor fi afișate în 25 iulie, în urma contestațiilor ce vor urma să fie depuse.

Foto: arhivă