Arădenii au cea mai modernă Gară din România ! Călătorii care îi trec pragul se pot bucura de toate condițiile ! VEZI FOTO

Data publicare: Luni, 17 Iulie, 2017 Total: 8954 accesari

Arădenii au cea mai modernă Gară din România ! Călătorii care îi trec pragul se pot bucura de toate condițiile ! VEZI FOTO ARAD. Arădenii se pot mândri cu cea mai modernă Gară din România, iar acum, orice călătorie cu trenul poate fi un prilej de bucurie ! VEZI FOTO

La orice oră, călători de toate vârstele, din toate colțurile țării, pășesc cu drag, pragul celei mai moderne și frumoase gări din România : Gara din Arad. 

Lifturi, scări rulante, curățenie, flori ornamentale,  sunt câteva dintre condițiile de care beneficiază călătorii care sosesc și pleacă din Gara Arad. 

Comparativ cu anii precedenți, în ultimii doi ani, tot mai mulți călători pleacă spre litoralul românes cu trenul și datorită noilor condiții de care se pot bucura arădenii, dar și datorită faptului că mersul cu trenul pe distanțe lungi este și cea mai sigură călătorie.

Noi vă dorim călătorii plăcute tuturor celor care trec pragul Gării din Arad, iar călătorii din alte colțuri ale țării, sperăm să-și amintească cu drag de Gara din Arad.