Accident cu o victimă pe strada Liviu Rebreanu, implicate două şoferiţe

Data publicare: Luni, 17 Iulie, 2017 Total: 4829 accesari

Accident cu o victimă pe strada Liviu Rebreanu, implicate două şoferiţe

ARAD: Luni, în jurul orei 15.00, pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Arad, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme. Este vorba de o taximetru Dacie Logan înmatriculat în Timiş şi un Renault, ambele autoturisme conduse de două şoferiţe.

Din primele cercetări la faţa locului, vinovată este conducătoarea autoturismului marca Renault, care se deplasa pe strada Liviu Rebreanu din direcţia Confecţii în direcţia străzii Şaguna. La mijlocul porţiunii dintre străzile Griviţei şi Episcop Roman Ciorogariu, şoferiţa autoturismului Renault, având în faţă un alt autovehicul, a virat stânga fără să se asigure corespunzător, dorind să parcheze autoturismul, în timp ce din sens opus, circula regulamentar taximetrul Dacia Logan. Acroşajul a fost în condiţiile date inevitabil.

Pasagerul din taximetru a suferit o leziune la cap, însă acest lucru se pare că ar fi putut fi evitat dacă acesta, conform martorilor de la faţa locului, ar fi purtat centura de siguranţă.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de la Biroul Rutier Arad, Poliţia Locală şi SMURD, aceştia din urmă acordând îngrijiri medicale pasagerului din Taxi.

Poliţiştii vor stabili detaliile exacte ale producerii acestui accident şi vor întocmi se pare dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.