Un prim SUSPECT a apărut pe tapet în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta

Data publicare: Duminica, 16 Iulie, 2017 Total: 4830 accesari

Un prim SUSPECT a apărut pe tapet în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta

Surse judiciare au dezvăluit pentru România TV că principalul suspect este nimeni altul decât afaceristul Elan Schwartzenberg, acesta fiind în vizorul procurorilor în cazul dispariţiei misterioase a lui Codruţ Marta.

 

Jurnaliştii România TV au făcut şi o solicitare către DNA în acest sens, însă, spun aceştia, răspunsul primit este halucinant. Procurorii ar fi susţinut că nu pot oferi informaţii în acest caz pe motiv că dezvăluirile ar pune în pericol viaţa mai multor persoane.

 

Codruț Marta este dispărut încă din data de 21 martie 2012. În ziua dispariţiei fostului sef de cabinet a lui Sorin Blejnar, acesta a plecat de la domiciliu, lăsându-și telefoanele mobile acasă, după care i-a cerut șoferului să-l plimbe cu mașina prin oraș. Printre ultimele persoane care l-au văzut în viață pe Codruț Marta se numără și controversatul afacerist Elan Schwartzenberg. La momentul dispariției sale, Marta era deja cercetat penal, alături de șeful și prietenul său bun, Sorin Blejnar, pentru instigare la evaziune fiscală.




Sursa: stiripesurse.ro