Manelistul Ioan Dinescu înjunghiat duminică dimineața în Atrium Mall !

Data publicare: Duminica, 16 Iulie, 2017 Total: 6663 accesari

Manelistul Ioan Dinescu înjunghiat duminică dimineața în Atrium Mall ! ARAD. Duminică dimineata, manelistul Ioan Dinescu (One Dinescu -nume scenă) a fost înjunghiat în parcarea din Atrium Mall din Arad ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

Duminică dimineața, Ioan Dinescu, manelistul arădean, cunoscut cu numele de șcenă One Dinescu, se afla într-o sală de jocuri din incinta Atrium Mall. El a mizat 1000 de euro la aparatele de "păcănele", și spera să prindă potul cel mare.

Arădeanul Florin Daniel Vesa prezent și el în sala de jocuri, care are o sală de sport în Arad, a văzut ce sumă mare a investit manelistul în jocuri și l-a dat la o parte de la aparat pe Dinescu, cu intenția să câștige el marele pot.

Un agent de pază a încercat să liniștească spiritele încinse și i-a scos pe cei doi afară, în parcarea mall-ului. Vesa a scos un cuțit imediat, și l-a înjunghiat în abdomen pe manelistul arădean, iar pe agentul de pază doar l-a atins. Cei doi răniți au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Arad, iar Ioan Dinescu a fost băgat în operație, având o plagă în abdomen. Agentul de pază nu a fost internat, deoarece prezenta răni superficiale.

Polițiștii arădeni l-au reținut imediat pe Daniel Florin Vesa, care este cunoscut și cu antecedente penale. 

"În acest moment se desfășoară audierile și se așteaptă raportul medico-legal pentru încadrarea faptei" a declarat Claudia Iuga purtător de cuvânt al IPJ Arad.