Accident grav la Pecica cu victime. A fost solicitat elicopterul SMURD! Doi jurnalişti agresaţi! FOTO

Data publicare: Sambata, 15 Iulie, 2017 Total: 8656 accesari

Accident grav la Pecica cu victime. A fost solicitat elicopterul SMURD! Doi jurnalişti agresaţi! FOTO

Accidentul s-a petrecut pe DN7, sâmbătă după amiaza, la intrarea în localitatea arădeană Pecica, în jurul orei 17.30.

În incidentul rutier a fost implicat un autoturism de teren marca Mercedes ML, înmatriculat în Marea Britanie. Acesta a pierdut controlul maşinii într-o curbă, s-a răsturnat şi s-a rostogolit de mai multe ori peste cap părăsind carosabilul,  oprindu-se în câmp. În autoturism se aflau două persoane, se pare că de etnie rommă, una  dintre acestea care se afla pe scaunul din stânga, scanul pasagerului mașina având volan pe dreaspta,  a rămas încarcerată după accident fiind scoasă de echipajele de descarcere.

 

După descarcerare, aceasta a fost transportată de urgenţă la spital cu ajutorul elicopterului SMURD care a fost solicitat la faţa locului.

Din nou, la fel ca şi la accidentul de pe autostrada A1 de acum câteva luni pe tronsonul Arad-Timişoara, unde au fost implicaţi cetăţeni de etnie rommă, şi aici, aceştia au agresat jurnaliştii aflaţi la faţa locului, iar dacă la accidentul de pe autostradă a fost agresat un jurnalist, de această dată se pare că este vorba de doi jurnalişti agresaţi. Am făcut aceste precizări nu din dorinţa de a ataca o etnie ci pentru că nu este normal ca reporterii de teren ai diferitelor publicaţii să fie agresaţi pentru că-şi fac meseria, iar acest lucru se întâmplă se pare doar în cazurile în care sunt implicate  persoane din acestă etnie.