Update: cauza incediunlui|Incendiu pe strada Cocorilor! O casă funerară a luat foc|Galerie FOTO-VIDEO

Data publicare: Sambata, 15 Iulie, 2017 Total: 4987 accesari

Update: cauza incediunlui|Incendiu pe strada Cocorilor! O casă funerară a luat foc|Galerie FOTO-VIDEO

ARAD: O casă funerară amplasată pe strada Cocorilor a luat foc sâmbătă dimineaţa, 15 iulie,  în municipiul Arad. La această oră pompierii se luptă cu fumul înecăcios, în încercarea de a stinge focul.


Incendiul a izbucnit la acoperişul clădirii în timp ce, se pare, proprietarii nu erau în locaţie. La faţa locului s-au deplasat în timp record, patru autospeciale ale pompierilor, dintre care trei autospeciale cu apă iar ce de a patra fiind dotată cu o scară de intervenţie la mare înălţime.

Pentru a asigura zona, au fost mobilizaze şi mai multe echipaje ale poliţiei care au restricţionat accesul trecătorilor.

 

În acest moment, traficul este blocat pe ambele sensuri de circulaţie, maşinile fiind deviate pe rute ocolitoare iar stingerea incendiului este în plină desfăşurare.


Casa funerară aparţine cunoscutei firme de pompe funebre KUKI, casa încă nu oferea servicii funerare aflându-se încă în construcţie. 

UPDATE1: 

Cauza probabilă a incendiului de la casa funerară de pe strada Cocorilor este un scurtcircuit electric. Acoperisul clădirii a ars în proporţie de aprox. 80%.

Forţele şi mijloacele ISU cu care s-a intervenit pentru stingerea incendiului au fost: 3 ofiţeri, 14 subofiţeri, 4 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, 1 Autoscară mecanică, 1 autoturism de primă intervenţie şi comandă.