VIDEO| Tragedie pe o plajă din Caraibe. O turistă a fost omorâtă de un avion Boeing 737 care se pregătea să decoleze

Data publicare: Vineri, 14 Iulie, 2017 Total: 4256 accesari

VIDEO| Tragedie pe o plajă din Caraibe. O turistă a fost omorâtă de un avion Boeing 737 care se pregătea să decoleze

O turistă a fost omorâtă după ce a fost doborâtă la pământ de suflul motoarelor unui  Boeing 737 care tocmai se pregătea să decoleze. Incidentul s-a întâmplat în imediata apropiere a aeroportului Princess Juliana de pe insula St. Maarten, din Caraibe, potrivit Independent.

 

Femeia, o turistă din Noua Zeelandă în vârstă de 57,  stătea pe plajă lângă gardul de la sfârșitul pistei alături de alţi turişti, uitându-se cum decolează avionul. Din cauza suflului puternic provocat de motoarele avionului, femeia s-a dezechilibrat şi a fost doborâtă de suflul motoarelor, rănindu-se la cap. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital dar la scurt timp, femeia a decedat.

 

 

Aeroportul din St Maarten este renumit ca fiind unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din lume. Pistele sunt flancate la un capăt de o formaţiune muntoasă, iar celălalt capat, se află la doar câţiva metri de o plajă publică intens vizitată de turişti.

Deşi autorităţile avertizează turiţtii de pericolul la care se expun, sute de curioşi, amatori de senzaţii tari vizitează zilnic plaja tocmai pentru a vedea îndeaproape cum decolează avioanele.