Galerie FOTO|Ei sunt HOŢII de la schimbul valutar din Chişineu-Criş! Poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore!

Data publicare: Joi, 13 Iulie, 2017 Total: 3588 accesari

Galerie FOTO|Ei sunt HOŢII de la schimbul valutar din Chişineu-Criş! Poliţiştii i-au reţinut pentru 24 de ore!

Bărbatul care în urmă cu câteva zile a reuşit să înşele o femeie din Chişineu-Criş cu suma de 3200 lei a fost prins în această după-amiază de către poliţişti.

 

Autorul excrocheriei este un bărbat de 54 de ani din Timişoara care, ajutat de un complice de 43 de ani, tot din Timișoara au reuşit să înşele mai multe persoane prin aceeaşi metoda, prejudiciul total fiind de 2.500 de euro.


Ambii bărbaţi s-au ales cu nu mai puţin de cinci dosare penale. Polițiștii au dispus reținerea lor pentru 24 de ore, pentru acuzaţiile de înșelăciune și complicitate la înșelăciune, urmând ca mâine să fie duşi de către poliţişti în faţa magistratilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Potrivit procurorilor, bărbatul ar fi intrat într-o agenție bancară de pe raza localității Chișineu Criș, unde ar fi acostat o femeie, căreia i-ar fi propus un schimb valutar mai avantajos decât cel afișat în unitatea respectivă.


Fiind atrasă de schimbul avantajos, persoana vătămată ar fi ieșit împreună cu cel bănuit de comiterea faptei din unitatea bancară, unde ar fi efectuat tranzacția stabilită anterior.

Distrăgându-i atenția, bărbatul ar fi înlocuit bancnotele, înmânându-i astfel victimei, o altă sumă decât cea inițială.