Călin Bibarț (PNL): „Mă aștept ca PSD să ceară anularea reabilitării celor 100 de străzi!”

Data publicare: Joi, 13 Iulie, 2017 Total: 1872 accesari

Călin Bibarț (PNL): „Mă aștept ca PSD să ceară anularea reabilitării celor 100 de străzi!”

Viceprimarul Aradului, Călin Bibarț se așteaptă ca PSD să facă ceea ce știe cel mai bine și să se poziționeze împotriva proiectului municipalității, cerând astfel anularea reparațiilor celor 100 de drumuri.

„Consider că a face administrație este mult mai greu și diferit decât a sta deoparte, a vota împotrivă și a face pe Gică Contra mereu. Există o diferență uriașă între cei care muncesc pentru dezvoltarea Aradului și cei care mereu comentează și votează împotriva tuturor proiectelor administrative.

În urmă cu două luni Primăria a fost criticată pentru că nu rezolvă problema gunoiului stradal, după ce aceasta s-a soluționat, aceleași personaje care criticau municipalitatea au cerut anularea contractelor pentru a nu se mai strânge gunoiul. Aceasta este logica defectuoasă a PSD-ului. Critică problemele, iar mai apoi contestă și cer anularea soluțiilor.

Astfel că mă aștept și în cazul acestui proiect, de reabilitare a celor 100 de străzi, ca domnii consilierii PSD să conteste campania și să ceară anularea contractelor de reparații ale acestor drumuri” a concluzionat Călin Bibarț, prim-vicepreședinte organizația municipală a PNL Arad.