VIDEO/FOTO- Accident de circulație pe Șaguna ! Un BMW a fost distrus !

Data publicare: Miercuri, 12 Iulie, 2017 Total: 11072 accesari

VIDEO/FOTO- Accident de circulație pe Șaguna ! Un BMW a fost distrus ! ARAD. Miercuri după-masa, în jurul orelor 14.15, a avut loc un accident de circulație, ce putea avea urmări tragice ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

Un șofer neatent, care circula pe Șaguna, din direcția Intim, a vrut să vireze la stânga, neacordând prioritate de dreapta, la intersecția străzilor Aron Cotruș cu Ion Rațiu și a lovit în plin un autoturism marca BMW, care circula regulamentar, pe Șaguna, înspre Intim.

Impactul, deosebit de violent, a proiectat BMW-ul direct pe trotuar , a rupt un pom și s-a oprit în zidul unei case particulare de pe strada Șaguna. 


La volanul BMW-ului se afla o șoferiță, care s-a speriat foarte tare, iar un pasager, ce se afla pe bancheta din spate, a fost proiectat direct în parbrizul BMW-ului. Acesta din urmă, acuza dureri la nivelul capului și a genunchiului. Din fericire, în acele momente nu se afla nimeni pe trotouar , altfel ar fi avut loc o tragedie. 


La fața locului au sosit la scurt timp, polițiștii rutieri, care se aflau în trafic în acel moment și urmează să cerceteze cine este vinovatul evenimentului rutier.


Martorii spun că șoferul VW-ului a virat la dreapta, fără a acorda prioritate de dreapta. Proprietarul casei, va depune o declarație la poliție, în vederea obținerii despăgubirii daunei provocate.