Accident violent în intersecţia buclucaşă din cartierul Bujac (Galerie FOTO)

Data publicare: Marti, 11 Iulie, 2017 Total: 6074 accesari

Accident violent în intersecţia buclucaşă din cartierul Bujac (Galerie FOTO)

ARAD: Marţi dimineaţa, în jurul orei 9.00, a avut loc un accident de circulaţie în cartierul arădean Bujac. În accident au fost implicate două autoturisme, unul marca Ford, şi unul marca Renault.

Din primele cercetări la faţa locului, vinovatul este conducătorul autoturismului Ford, care se deplasa pe strada Bucureşti, iar la intersecţia cu strada Progresului, şoferiţa autoturismului Ford nu a respectat indicatorul „cedează” şi a acroşat un alt autoturism, care se deplasa regulamentar pe strada Progresul.


Acroşajul celor două maşini a fost unul destul de puternic, Fordul oprindu-se într-un copac de pe marginea drumului în timp ce Renaultul a fost impins pe strada laterală aproximativ 30 de metri.

Soferiţa din autoturismul Ford a suferit o leziune la cap, uşoară se pare, în timp ce şoferul autoturismului Renault o contuzie la unul din braţe.

În Renault, pe lângă şofer, se afla şi o fetiţă de câtiva ani, care a scăpat fără a suferii vreo leziune, dar s-a ales cu o sperietură pe măsura impactului.

La faţa locului s-au deplasat echipajele de Poliţie şi SMURD.

În aceeaşi intersecţie, cu câteva săptămâni în urmă, a avut loc un alt accident, cauza preincipală se pare că sunt, viteza şi neatenţia şoferilor, mai ales după ce toate drumurile din cartier au fost reabilitate.