Nou record pentru acest sezon! Nu mai puţin de 20.000 de vizitatori au mers la Ştrandul Neptun în acest weekend!

Data publicare: Luni, 10 Iulie, 2017 Total: 1793 accesari

Nou record pentru acest sezon! Nu mai puţin de 20.000 de vizitatori au mers la Ştrandul Neptun în acest weekend!

Potrivit cifrelor, ştrandul Neptun este locul preferat de arădeni pentru relaxare şi agrement.

Weekendul 8 - 9 iulie, când s-au înregistrat temperaturi deosebit de ridicate, a adus la ştrand peste 20 000 de vizitatori, cel mai mare aflux fiind înregistrat duminică.


Sâmbătă, 8 iulie 2017, prima ediţie a ineditului eveniment Ziua Turismului Arădean a strâns pe Ştrandul Neptun peste 5000 de vizitatori. Mai multe primării, zeci de expozanți, ONG-uri, agenții de turism și ansambluri populare, au pregătit pentru acest eveniment o serie de materiale și ghiduri de prezentare a atrac­țiilor județului precum şi o gamă variată de produse de la cele alimentare, la cele de artizanat.


Pool Party-ul organizat în seara aceleaşi zile a convins aproape 2000 de arădeni că ştrandul Neptun este locul perfect pentru a petrece o searăde vară de neuitat. Programul propus, scena iluminată arhitectural deosebit, cele două baruri, dintre care unul funcţional chiar în interiorul bazinului mijlociu au fost detaliile care au asigurat succesul evenimentului, arădenii lăsând terasele de pe centru în favoarea ştrandului.


Duminică,  baza de agrement de pe malul Mureşul s-a situat în topul preferintelor a peste 13 000 de arădeni.Pe lângă activităţile obişnuite care fac din ştrandul Neptun un spaţiu de agrement îndrăgit de arădenii de toate vârstele, ca o noutate în acest weekend cei care s-au aflat pe ştrand au putut încerca antrenamanetele de rebound pe trambulină. Zona bazinelor rămâne în continuare punctul de atracţie central, zona căsuţelor este  aleasă de cei aflaţi în căutare de răcoare şi linişte, iar familiile cu copii preferă zona bazinelor mici.

Ştrandul Neptun va rămâne deschis până în 30 septembrie.