Chef de chef la Raţio Beach pe strand, plin de membri PSD în cinstea noului prefect

Data publicare: Duminica, 09 Iulie, 2017 Total: 8908 accesari

Chef de chef la Raţio Beach pe strand, plin de membri PSD în cinstea noului prefect

Vineri, după investirea doamnei Florentina Horgea în funcţia de prefect al judeţului, la care, aşa cum spuneam în articolul de vineri, Mihai Fifor filologul ministru al economiei a fost „maistru de ceremonii”, au incins un chef în cinstea evenimentului. Locaţia, mult hulitul ştrand distrus al lui Falcă, ciudat loc după ce-l consideri distrus zicem noi, mai exact, terasa Raţio Beach, dar ipocrizia în politică este o virtute.

 

La „spartul” şampaniei au fost prezenţi o sumedenie de membri PSD (asta ca să nu spunem că au fost exclusiv psdiştii la chef), de la consilieri municipali până la cei judeţeni, membri de partid, asistente pe la diverse cabinete de parlamentari PSD de Arad, iar, de această dată, se pare că „maistru de ceremonii” a fost însuşi preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, asta probabil în compesaţie dacă la investirea domanei prefect, Fifor a fost vioara întâi.



 

Marele absent de la chermeză, a fost ministrul filolog Mihai Fifor, care din informaţiile noastre, a lipsit din peisaj, „foncţia” probabil că l-a solicitat în altă parte, asta dacă nu cumva este adevarat zvonul, căci, prin târg, gurile rele spun că lanţul de iubire dintre cei doi lideri de la filiala arădeană a PSD, s-a rupt. Cupidon are o mare problemă să-i facă să se iubească din nou, dar poate că lumea este doar răutăciosă. 


Cel mai mişto lucru a fost că PSD-ul a chefuit că şi-a schimbat propriul prefect, aşa cum s-au bucurat la maxim când şi-au dat jos propriul guvern, noaptea minţii!











Sursă Foto: Facebook