Accident în zona stadionul UTA, circulaţia tramvaielor oprită (FOTO)

Data publicare: Duminica, 09 Iulie, 2017 Total: 3636 accesari

Accident în zona stadionul UTA, circulaţia tramvaielor oprită (FOTO)

Arad: Duminică dimineaţa, în jurul orei 10.30 a avut loc un accidnet rutier în zona stadionului UTA. Implicaţi în accident au fost un tramvai şi un autoturim Mercedes Benz, înmatriculat în Austria.

Ambele vehicule se deplasau pe direcţia Gară-UTA. Conducătorul autoturismului, originar din Târgu Mureş, necunoscând oraşul, şi, din lipsa indicatorului rutier care interzice virarea la stânga, a virat pe sens interzis la stânga, în dreptul străzii Calea Victoriei unde a fost izbit în plin de tramvaiul care circula regulamentar.

Într-adevăr, în acel punct de intersecţie nu există un indicator cu “interzis la stânga” şi, probabil că ar fi necesar pentru cei care nu sunt din oraş, dar lipsa lui nu-l absolvă de vină în opinia noastră pe soferul autovehiculului, pentru faptul că nu s-a asigurat.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care v-a stabili şi circumstanţele accidentului. Accidentul s-a soldat cu o victimă, o femeie care se afla pe bancheta din spate a maşinii, dar şi cu pagube materiale, cel mai “şifonat” este autoturismul, tramvaiul a putut să-şi continue drumul. Cei doi implicaţi, au fost testaţi cu alcooltestul şi s-a constatat că nu au consumat băuturi alcoolice.
 

Circulaţia tramvaielor pe ambele sensuri a fost oprită în zonă aproape 30 min, formându-se o coloană destul de mare de tramvaie.