VIDEO - Accident mortal, transmis live pe Facebook ! Atenție imagini șocante !

Data publicare: Sambata, 08 Iulie, 2017 Total: 9293 accesari

VIDEO - Accident mortal, transmis live pe Facebook ! Atenție imagini șocante !

Teribilism, neatenție, Facebook, toate acestea au dus la un accident mortal, ce a fost transmis live pe Facebook ! Vezi VIDEO cu imaginile surprinse !


Două tinere, povesteau, cântau și se distrau, în timp ce se plimbau cu mașina. Tragedia ce avea să urmeze a șocat pe toți apropiații, mai mult de atât, pe cei care le priveau pe cele două fete, care transmiteau totul, live pe Facebook. 


Accidentul îngrozitor a avut loc în 7 iulie 2017 în Cehia, în timp ce fetele transmiteau live totul, pe Facebook. Ele se lăudau cum încalcă regulile de circulație, au trecut pe roșu și că merg cu viteză.


Chiar înainte de accident, în filmare se vede cum șoferița vorbește la telefon și nu este atentă la condus. La un moment dat, șoferița ia o curbă, iar prietena ei se aude cum țipă "Conduci prea tare" , apoi are loc tragedia. Din cauza vitezei și a neatenției, mașina lovește un parapet de pe marginea drumului și se rostogolește. Totul este transmis live. Din nefericire, șoferița a murit, iar prietena ei este în stare gravă la spital.


Pe filmare se aude cum, după impact, oamenii țipă după ajutor, iar un polițist ridică telefonul căzut prin mașină.




Sursa text : jurnaldinromania.ro
Sursa Video : youtube