Liga a 2-a la fotbal începe pe 5 august, anul acesta se joacă și două etape din retur

Data publicare: Sambata, 08 Iulie, 2017 Total: 3229 accesari

Liga a 2-a la fotbal începe pe 5 august, anul acesta se joacă și două etape din retur

Reunită la Bucureşti la mijlocul acestei săptămâni, Comisia Ligii a 2-a de fotbal, a stabilit programul noului sezon al eşalonului secund.

 

Comisia, în formula: Claudiu Drăgan (UTA), Marius Cociu (ASU Poli), Marcel Ghergu (Chindia), Constantin Stancu (CS Mioveni), Auraş Braşoveanu (Dacia Unirea) şi Cătălin Împăratu (CS Baloteşti) a stabilit ca începutul acestei ediţii de Liga 2 va avea loc pe 5 august şi se va încheiat pe 2 iunie. Prima parte a sezonului se va termina pe 9 decembrie, după desfăşurarea a 19 etape din tur şi a două din retur, în acest interval urmând să se desfăşoare şi două runde intermediare, pe 23 august, respectiv 8 noiembrie. În această perioadă, echipele din eşalonul secund vor juca şi în cadrul Cupei României, pe 13 septembrie (faza III), 4 noiembrie (faza IV), 25 octombrie (16-imi) şi 29 noiembrie (optimi).

 

Partea a doua a sezonului, în care mai rămân 17 etape, ar trebui să se reia pe 24 februarie şi să se încheie pe 2 iunie, în cazul în care nu vor intervenii amânări ale unor partide din diverse motive. În acest interval vor avea loc încă două etape intermediare, pe 18 aprilie, respectiv pe 16 mai. Dacă vor ajunge atât de departe, echipele din Liga 2 ar mai putea juca în Cupa României pe 28 februarie (sferturi), 18 aprilie (semifinale – tur), 9 mai (semifinale – retur) şi 17 mai (finală).