Ioan Cristina, senator PNL: „PSD se răzbună pe românii productivi!”

Data publicare: Joi, 06 Iulie, 2017 Total: 1406 accesari

Ioan Cristina, senator PNL: „PSD se răzbună pe românii productivi!”

Senatorul liberal, Ioan Cristina trage un semnal de alarmă asupra sancțiunilor și măsurilor economice pe care PSD vrea să le implementeze pentru a-și acoperi din promisiunile electorale:

                 
Al doilea guvern PSD din ultimele șase luni care încă are în componența sa miniștri din cabinetul precedent și parlamentari care au votat împotriva guvernului Grindeanu vin acum cu o serie de măsuri economice și fiscale menite să pedepească românii harnici, firmele care produc și sunt pe profit pentru a încerca să acopere din golul financiar lăsat de acțiunile lor dezastruoase.

                 
În traducere liberă, PSD îl sancționează pe cel harnic și îl premiază pe cel leneș. Acesta este sistemul de meritocrație al social-democraților.

                 
PSD vrea să introducă impozitul pe cifra de afaceri, asta înseamnă că se vor închide multe companii, care vor trece pe pierdere, se vor stopa investițiile private, va fi frânată dezvoltarea economică, va crește numărul șomerilor, se vor reduce salariile, mulţi îşi vor închide afacerile.

                 
Introducerea taxei de solidaritate sau mai corect spus taxa prin care PSD se răzbună pe oamenii productivi, pe cei ai clasei de mijloc va genera, cu siguranță, penalizarea celor care câștigă mai mult și va pune în pericol veniturile tuturor celor care câștigă peste medie.


Prin desființarea Pilonului 2 de pensii PSD sacrifică  pensiile celor care au contribuit până acum, rezultatul fiind pensii mai mici pentru cei care vor ieși din câmpul muncii în viitor
.

                 
PSD introduce
Taxa de 1% pe cifra de afaceri în energie și comunicații asta înseamnă că va crește 12 ori taxa pe cifra de afaceri (de la maximum 0,4% la 1%) pentru operatorii din energie și comunicații și în consecință, cresc prețurile pentru energie (curent, gaz) și pentru telefonie.

                 
Poate cea mai gravă și aberantă măsură PSD este interdicția de a înființa firme. Prin aceasta este anulată libertatea economică a individului de a înființa societăți comerciale, dacă persoana a avut societăți care au intrat de două ori în insolvență. Este un atentat grav la adresa libertăților constituționale ale persoanei”
a declarat senatorul liberal Ioan Cristina.