Un alt fel de TREI PENTRU ARAD! Trei medii de 10 la BAC în acest an!

Data publicare: Joi, 06 Iulie, 2017 Total: 1094 accesari

Un alt fel de TREI PENTRU ARAD! Trei medii de 10 la BAC în acest an!

Examenul maturităţii pare să fi fost o joacă de copil pentru trei elevi arădeni care au obţinut media maximă. Este vorba de doi elevi care au învăţat la Colegiul Naţional MOISE NICOARĂ din Arad şi un elev al Liceului Atanasie Marinescu din Lipova.

Miloș Alexandra, elevă a Colegiului Național „Moise Nicoară” Arad, profil Matematică-Informatică a reuţit să obţină nota 10 la Limba și literatura română, Matematică MATE-INFO și Fizică TEO.

Nici colegul ei, Andrei Buşoi nu s-a lasat mai prejos. Acesta a obţinut note de 10 la Limba și literatura română, Matematică Stiințele Naturii și Chimie organică TEO, Nivel I/II.

 

Ca o confirmare a faptului că şi în judeţ se face şcoală serioasă, Csuros Karla, elevă provenind de la Liceul „Atanasie Marienescu” din Lipova, profil Filologie, a reușit să obțină nota zece la toate cele trei discipline; Limba și literatura română, Istorie și Geografie.

 

Rezultatele celor trei elevi de 10, vin ca o încununare a muncii şi perseverenţei lor împletite cu efortul cadrelor didactice de a-şi pregăti temeinic elevii.