Tragedie la Eforie Sud ! Un bărbat a murit înecat !

Data publicare: Miercuri, 05 Iulie, 2017 Total: 2004 accesari

Tragedie la Eforie Sud ! Un bărbat a murit înecat ! Ca în fiecare an, salvamarii de pe litoralul românesc, se luptă cu zeci de persoane care nu înțeleg pericolul la care se expun când fac baie în apele Mării Negre ! Un bărbat de 38 de ani a murit astăzi la Eforie Sud !

Marți seara, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din București, care se afla în stațiunea Eforie Sud, s-a aventurat în largul Mării, însă, la un moment dat a simțit că puterile îl lasă și în ciuda efortului de-a înota înapoi spre mal, bărbatul s-a înecat.

Salvamarii stațiunii Eforie Sud, împreună cu un echipaj ISU din stațiunea Eforie Nord și șenilata de la Eforie Sud au început să caute trupul bărbatului în larg. Când au ajuns la mal, medicii au început manevrele de resuscitare, însă, bărbatul se afla în atop-cardiorespirator. Medicii au declarat decesul bărbatului.


Tot marți seara, la Vama Veche, un alt bărbat a fost la un pas să se înece, însă a fost scos la timp din valurile agitate ale Mării Negre. Bărbatul era conștient și n-a dorit să meargă la spital.