Start pentru sezonul estival la Ghioroc! Foto

Data publicare: Luni, 03 Iulie, 2017 Total: 4789 accesari

Start pentru sezonul estival la Ghioroc! Foto

Duminică s-a deschis sezonul estival la Ghioroc! Plaja Ghioroc este de șapte ani consecutiv gazda Festivalului Ghioroc Summer Fest.

O nouă ediție a Festivalului Ghioroc Summer Fest  fost deschisă duminică, pentru arădeni, „maistrul de ceremonii”  a fost nimeni altul decât cunoscutul DJ, DJ Andy.

 

Până în 10 septembrie, În fiecare weekend, până în 9 septembrie, cei care vor opta pentru plaja din Ghioroc, vor putea experimenta, la 15 km de Arad, „litoralul local”.


"Am deschis astăzi sezonul estival la Ghioroc! Mii de oameni pe plajă, sute de mașini în parcarea nouă, plaja amenajată frumos, foarte mulți tineri fericiți  - investiția Consiliului Județean Arad la Ghioroc a început să producă efecte! Continuăm demersurile pentru ca localitatea să dobândească titlul de stațiune de interes local. Felicitări primarului Popi-Morodan Corneliu si colaboratorilor săi! La atmosfera bună a sezonului estival va contribui si Liga Studenților Universității Aurel Vlaicu" - a scris pe contul său de Facebook, Iustin Cionca, președintele CJ Arad, prezent la eveniment.