Adi Petre a ajuns la danezii de la Esbjerg

Data publicare: Duminica, 02 Iulie, 2017 Total: 3881 accesari

Adi Petre a ajuns la danezii de la Esbjerg

Proaspăta retrogradată în liga daneză, Esbjerg, este noua echipă a atacantului arădean Adi Petre. Transferul s-a realizat ieri, 01.iulie a.c., iar pe surse, se pare că UTA a încasat 500.000 de euro pentru atacantul de 19 ani.

Artizanul transferului este impresarul Cătălin Sărmășan, care a confirmat transferul printr-un mesaj pe Twiter: ”Sunt fericit să anunţ transferul lui Adi Petre de la UTA la Esbjerg. Un club foarte bun, cu un proiect foarte interesant. Adi Petre. Ţineţi minte acest nume”

 

„Pe parcursul acestui sezon am avut propuneri de la cluburi importante. Ar fi o lipsă de respect sa mă folosesc acum de numele lor, dar presa a semnalat câteva dintre ele. Am cântărit fiecare dintre oferte și, împreună cu agentul meu, am hotărât sa alegem Esbjerg. Mi-a plăcut proiectul lor bazat pe jucători tineri și a contat că m-au dorit foarte mult. Nu sunt adeptul de a încheia acum un contract cu un club uriaș, doar de dragul de a semna și să-mi diminuez astfel șansele de a juca.  Sunt conștient că mai am mult de muncă până când să pot juca la cel mai înalt nivel și vreau să-mi construiesc cariera pas cu pas. De aceea, Esbjerg este cea mai potrivită alegere pentru stadiul actual al carierei mele. E un club unde vreau să joc constant și să mă perfectionez”, a spus Adrian Petre pentru Sport.ro.


 

”Azi începe o nouă etapă din cariera mea, în Danemarca. Sunt fericit să vă anunț că noua mea echipa se numeste Esbjerg fB, locul cel mai potrivit să-mi lansez cariera în fotbalul mare. Vreau să mulțumesc familiei mele și tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut!”, a fost mesajul lui Adi Petre pe pagina de Facebook.


A consemnat Viorel Muscă