Andrada s-a sinucis la doar 21 de ani ! AFLĂ posibilul motiv !

Data publicare: Duminica, 02 Iulie, 2017 Total: 2712 accesari

Andrada s-a sinucis la doar 21 de ani ! AFLĂ posibilul motiv ! Era frumoasă, în liceu a fost elevă de nota 10, olimpică, iar acum, era o studentă eminentă la Medicină ! Andrada s-a sinucis, dar ce a împins-o la acest gest?

Tânăra studentă la Medicină, s-a aruncat sâmbătă dimineața de la etajul 4 al blocului Cicero din Oradea, unde locuia cu chirie, și a murit pe caldarâm. Andrada Puțina era din Zalău, singură la părinți și era studentă la Medicina Dentară din anul 2015, iar la Medicina Generală era în anul I. 

Apropiații ei sunt socați de vestea cumplită, pe care au aflat-o în mediul online. Se pare că Andrada a fost vineri spre sâmbătă noaptea într-un club, alături de prietenul ei, unde a petrecut până spre dimineața. Când a ajuns în apartamentul unde locuia, în bucătărie și-a dat seama că și-a pierdut telefonul și a intrat în panică. Prietenul ei, când a intrat în bucătărie și a văzut că Andrada nu mai e s-a șocat, iar când a privit pe geam a văzut trupul ei neînsuflețit, cum zăcea pe trotuar, doar în lenjerie intimă. 

Apropiații spun că tânăra era foarte stresată din cauza examenelor, și ar fi posibil ca unul dintre motivele acestui gest necugetat să fie acesta, însă, alții se întreabă, de ce oare s-a speriat în momentul în care și-a pierdut telefonul? Ascundea ceva?


Polițiștii cercetează cazul, au luat amprente de pe fereastra geamului și discută cu iubitul fetei.




Foto: bihoreanul + știrileprotv.ro