Adrian Petre a plecat de la UTA !

Data publicare: Sambata, 01 Iulie, 2017 Total: 4208 accesari

Adrian Petre a plecat de la UTA !

Adrian Petre a fost transferat dupa antrenamentul de vineri seara, alături de UTA Arad, la Esbjerg(Danemarca), prospăt retrogradată în liga secundă. Transferul s-a realizat astăzi, la nici 24 de ore de când atacantul de 19 ani, care a marcat 34 de goluri în cele 42 de meciuri disputate pentru UTA sezonul trecut (aici incluzându-le și pe cele din Liga Elitelor). Chiar dacă oficialii clubului UTA nu au spus încă nimic, suma de transfer se învârte în jurul sumei de 500 de mii de euro. Mutarea a fost intermediată de impresarul fotbalistului, Cătălin Sărmășan.

„Pe parcursul acestui sezon am avut propuneri de la cluburi importante. Ar fi o lipsă de respect sa mă folosesc acum de numele lor, dar presa a semnalat câteva dintre ele. Am cântărit fiecare dintre oferte și, împreună cu agentul meu, am hotărât sa alegem Esbjerg. Mi-a plăcut proiectul lor bazat pe jucători tineri și a contat că m-au dorit foarte mult. Nu sunt adeptul de a încheia acum un contract cu un club uriaș, doar de dragul de a semna și să-mi diminuez astfel șansele de a juca.  Sunt conștient că mai am mult de muncă până când să pot juca la cel mai înalt nivel și vreau să-mi construiesc cariera pas cu pas. De aceea, Esbjerg este cea mai potrivită alegere pentru stadiul actual al carierei mele. E un club unde vreau să joc constant și să mă perfectionez”, a spus Adrian Petre pentru Sport.ro.

”Azi începe o nouă etapă din cariera mea, în Danemarca. Sunt fericit să vă anunț că noua mea echipa se numeste Esbjerg fB, locul cel mai potrivit să-mi lansez cariera în fotbalul mare. Vreau să mulțumesc familiei mele și tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut!”, a scris fotbalistul pe pagina de Facebook Adrian Petre Official.

Comunicatul clubului UTA Arad:

”Clubul nostru anunță transferul lui Adrian Petre la gruparea daneză de ligă secundă Esbjerg fB. Conform contractului între cluburi, clauzele financiare sunt confidențiale. Este vorba de un transfer definitiv, pentru o sumă record pentru Liga a II-a, UTA și Atletico.

Îi mulțumim lui Adi Petre pentru tot ce a făcut pentru noi și îi urăm mult succes!”

 

A consemnat :Viorel Musca