Ionel Bulbuc (PNL): “Mihai Fifor nu este economist, dar are filosofia banului!”

Data publicare: Miercuri, 28 Iunie, 2017 Total: 1301 accesari

Ionel Bulbuc (PNL): “Mihai Fifor nu este economist, dar are filosofia banului!”

   “În filosofie orice creaţie este unică. La fel este şi acest filosof Mihai Viorel Fifor ajuns de curând ministrul economiei, propus de noul prim ministru Mihai Tudose. Acesta din urmă este de părere că nu trebuie să ai studii de economie ca să ocupi un scaun la Ministerul Economiei, că bine e şi dacă eşti filosof.

   Nu cred că acest senator de Dolj, ajuns prin slugărnicia lui Dorel Căprar faţă de Dragnea, senator de Arad va putea să conducă acest minister atât de important.

   Arădenii s-au obişnuit deja cu filozofia lui Fifor referitoare la o grămadă de proiecte importante cum ar fi pasajele, CET-ul sau alte obiective de interes pentru cetăţenii pe care îi reprezintă. Au fost doar vorbe în vânt, minciuni şi amăgiri, asta a reuşit acest personaj să aducă arădenilor.

   Acum prin bunăvoinţa lui Dragnea, Fifor cu siguranţă va uita complet de Arad, nu că până în prezent ar fi făcut ceva pentru județ, însă acum se va ocupa doar de economia întregii ţări.  Cu siguranţă arădenii nu vor putea uita  uşor caracterul duplicitar al acestui filosof, de ignoranţa de care a dat dovadă în perioada cât a vizitat Aradului şi nu în ultimul rând minciunile aruncate în spaţiul public.

   Vom vedea în următoarea perioadă cum se va prăbuşi complet economia României sub directa supraveghere a filosofului Mihai Fifor” a declarat Ionel Bulbuc, consilier PNL.