Criminalul a fost prins ! Bărbatul ce și-a ucis iubita cu toporul riscă 25 de ani de pușcărie ! AFLĂ unde a fost găsit !

Data publicare: Miercuri, 28 Iunie, 2017 Total: 2041 accesari

Criminalul a fost prins ! Bărbatul ce și-a ucis iubita cu toporul riscă 25 de ani de pușcărie !  AFLĂ unde a fost găsit ! Bărbatul pe nume Alexandru Marcel a fost prins de polițiști, după căutări amănunțite. AFLĂ unde se ascundea criminalul cu sânge rece !

Bărbatul a fost prins, chiar în zona unde se află locuința acestuia. Polițiștii au căutat în zona respectivă, dar când s-au întors, criminalul era ascuns, pe burtă, într-un șanț, ținându-și respirație, ca să nu fie auzit. 

Criminalul lugojean și-a recunoscut oribila faptă, susținând că totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool și al geloziei. El a fost preluat de o echipă de polițiști de la IPJ Timiș și a fost dus la Timișoara, unde îl așteaptă un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru omor.

Vă reamintim că bărbatul a ucis-o pe fosta lui concubină, lovind-o cu toporul în cap, după care a dispărut. Pentru omor, Marcel Alexandru riscă acum 25 de ani de pușcărie.



Foto: lugojinfo.ro