Bucureștiul în control la ISU Arad !

Data publicare: Marti, 27 Iunie, 2017 Total: 2537 accesari

Bucureștiul în control la ISU Arad !  ARAD. Din data de 20 iunie și până în 30 iunie, cei de la București sunt veniți la Arad în control la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. AFLĂ mai multe detalii !

O comisie de control din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) București a sosit în la Arad, pe data de 20 iunie , până pe 30 iunie pentru a verifica acțiunile de intervenție a pompierilor arădeni, în situațiile de urgență.

În ciuda faptului că cei din comisia de control au avut ocazia să observe PROMPTITUDINEA, IMPLICAREA și DEVOTAMENTUL pompierilor arădeni, în cele două cazuri, respectiv urmările devastatoare ale tornadei de vineri după-masa, când reprezentanții ISU Arad au dat dovadă de profesionalism, precum și cazul băiatului de 14 ani dispărut și găsit teafăr, după o implicare "ca la carte" a celor de la ISU Arad, ei au ținut neapărat să comande și un exercițiu de incendiu cu forțe în teren.

După cum vedeți și în imagini, nu au fost prea "implicați" cei din București, chiar dacă pompierii arădeni au dat dovadă de mult profesionalism și în cazul exercițiului, care a avut loc luni pe strada Tudor Vladimirescu la Centrul de Terapie și Recuperare pentru Copii "Ghiocelul".


În speranța că reprezentanții comisiei bucureștene au observat că la Arad totul se desfășoară exemplar, noi le sugerăm ca pe viitor să "noteze" cu un mare BRAVO acțiunile reale, la care pompierii intervin  cu profesionalism , zi de zi, unde ar fi putut lua și ei parte în aceste zile, că situații au fost nenumărate.