Junioarele CSM-ului au strălucit la Naţionalele de ritmică!

Data publicare: Luni, 26 Iunie, 2017 Total: 3728 accesari

Junioarele CSM-ului au strălucit la Naţionalele de ritmică!

În perioada 21-25 iunie, la Braşov, s-au desfășurat Campionatele Naţionale de gimnastică ritmică, individual şi pe echipe, pentru junioare mici (9-10 şi 11-12 ani).

Clubul Sportiv Municipal Arad a fost foarte bine reprezentat, micile sportive pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova remarcându-se din plin pe covorul naţional, ele cucerind în total nu mai puţin de 14 medalii! La categoria a IV-a au intrat în concurs, pe diferite grupe, gimnastele arădene Catrina Buniov, Alice Trancău, Elisa Andresz, Andra Crainic, Maria Moţ, Dalia Marin, Antonia Stănescu, Karina Kuncz şi Carina Crainic, iar la categoria a III-a a concurat, din partea CSM Arad, Alenia Biringer.

CSM Arad - campioană naţională: total de 14 medalii!

Practic, CSM Arad a monopolizat podiumul junioarelor de 9-10 ani (categoria a IV-a), cucerind aurul cu echipa, în componenţa enumerată mai sus şi toate medaliile în concursul individual, în următoarea ordine: Catrina Buniov- aur, Maria Moţ - argint şi Dalia Marin - bronz. Maria Moţ a cucerit aurul în finala fără obiect, dar şi la cerc şi panglică, Dalia Marin a obţinut bronzul la coardă, iar Catrina Buniov s-a ales cu argintul la panglică. În concursul pre-junioarelor (junioare II, 11-12 ani), performera competiţiei a fost o altă gimnastă de la CSM Arad, Alenia Biringer.




Alenia Biringer - regina pre-junioarelor!

Ea a devenit campioană naţională absolută, la individual compus, obţinând şi alte medalii: aur la cerc, măciuci şi panglică şi bronz la minge. “La cele mici, de categorie 9-10 ani, am avut în concurs nouă fetiţe, toate clasându-se în primele 25, dintr-un total de 75 de concurente. Rezultatele sunt foarte bune, iar această generaţie promite mult. Sunt foarte mulţumită de ele”, ne-a declarat Daniela Chiriac, antrenoare a secţiei de gimnastică ritmică, la CSM Arad. Astfel că sunt perspective ca Aradul să devină în curând capitala juvenilă a ritimicii!


Sursa: csm.ro