Geanina Pistru (PNL): “Nesimțirea consilierilor PSD riscă să lase Aradul fără apă caldă!”

Data publicare: Luni, 26 Iunie, 2017 Total: 2442 accesari

Geanina Pistru (PNL): “Nesimțirea consilierilor PSD riscă să lase Aradul fără apă caldă!”

Vicepreşedintele PNL Arad, Geanina Pistru trage încă un semnal de alarmă faţă de atitudinea ostilă manifestată de către Vărcuş şi restul consilierilor PSD-ALDE.

„Această lipsă de respect faţă de arădeni afişată de către consilierii PSD rămâne principalul motiv pentru care am ales să părăsesc Consiliul Local. Este inacceptabil ca acest grup de consilieri PSD să blocheze în permanență proiectele Aradului. Tupeul lui Vărcuș, care acționează strict la comanda senatorului Fifor va lăsa arădenii fără apă caldă în această vară dacă nu se va interveni în problema CET-ului.

Am stat de vorbă cu liderii de sindicat de la CET care și-au manifestat nemulțumirea și îngrijorarea față de atitudinea acestor consilieri PSD. Dacă punctul patru de pe ordinea de zi din ședința CLM de mâine nu va fi votată și de către PSD, nu se pot pune în aplicare bugetele și se sistează activitatea CET. Asta înseamnă că va fi oprită apa caldă pe raza întregului municipiu pe o perioadă nederminată. În ritmul acesta, dacă PSD continuă să blocheze proiectul pentru energia termică, în toamnă arădenii nu vor mai avea parte de căldură.

Liderii de sindicat nu cred că vor da înapoi de la a organiza proteste în cazul în care se vor vedea nevoiți. Este momentul ca influențele politice în privința datoriei publice pe care toți consilierii locali o au să înceteze pentru că de suferit au doar arădenii și orașul nostru” a declarat vicepreședintele PNL Arad, Geanina Pistru.