Garofița Popa (PNL): Parlamentarii PSD să spună de ce nu putem circula pe autostradă până la Sibiu, aşa cum au promis!

Data publicare: Sambata, 24 Iunie, 2017 Total: 1568 accesari

Garofița Popa (PNL): Parlamentarii PSD să spună de ce nu putem circula pe autostradă până la Sibiu, aşa cum au promis!

Consilierul judeţean PNL, Garofița Popa le reaminteşte parlamentarilor PSD de Arad că le-au promis arădenilor că vom putea circula pe autostradă până în 2016. „Suntem la mijlocul lui 2017 şi suntem departe de a avea promisiuni onorate de către guvernarea PSD. Între timp, în loc să fie deschise tronsoane de autostradă, au fost demolate anumite porţiuni de drum.

Cred că arădenii aşteaptă de la guvernarea PSD o autostradă funcţională şi de la parlamentarii PSD să ceară guvernanţilor rezultate. Oricine poate contata că niciunul dintre cei patru parlamentari PSD de Arad nu a deranjat ministrul transporturilor cu interpelări pe tema lucrărilor la autostradă. Cum Guvernul este responsabil în faţa Parlamentului, aveau toate pârghiile necesare să ceară explicaţii şi rezultate propriului Guvern, fie că s-a numit Ponta sau Grindeanu. Aşa cum ştiu să îşi asume anumite decizii ale Guvernului ca şi cum ar fi ale lor, este normal să îşi asume şi eşecurile, dacă nu au curajul să intervină să le corecteze.

În schimb, constatăm cu regret că parlamentarii PSD de Arad fac politică şi opoziţie la administraţia locală, în loc să îşi exercite atribuţiile. Deputatul Tripa se comportă ca un adolescent turist care face poze prin judeţ, pe unde vede vreo groapă, cu susţinerea mediatică a colegilor săi parlamentari. Îi îndemn pe cei patru parlamentari PSD să nu mai privească autostrada din avion, să facă naveta la Bucureşti cu maşina, să facă poze capodoperei neputinţei lor guvernamentale. Eventual, după ce îşi fac treaba pentru care sunt aleşi, putem asculta şi părerile lor despre ce trebuie să facă administraţia locală. Cu aşa atitudine, nu este de mirare că arădenii nu au acordat niciodată încrederea PSD pentru a conduce judeţul Arad”, a spus Garofița Popa