GALERIE FOTO ! INCENDIU puternic la o casă din zona Mărului ! Un copil a fost la un pas sa ia foc !

Data publicare: Joi, 22 Iunie, 2017 Total: 3433 accesari

GALERIE FOTO ! INCENDIU puternic la o casă din zona Mărului ! Un copil a fost la un pas sa ia foc !

ARAD. Un incendiu puternic a fost anunțat la 112, ce a fost provocat la o casă, joi 22 iunie a.c. seara, în jurul orelor 18:30. 


Un moment de neatenție, în care trei copii, care au încercat să facă un "foc de tabără" în curtea casei, avea să se termine cu o tragedie. Ei s-au jucat cu focul, iar acesta s-a extins repede, luând foc anexa casei, din zona Alfa. Unul dintre cei trei frați, a rămas printre flăcări, însă, fratele lui mai mare l-a salvat la timp, trăgându-l din mijlocul flăcărilor , care erau înalte cât casa.


Părinții erau în acele momente cu treburi gospodărești, și nu și-au dat seama ce fac copiii. Unul dintre vecini a observat cum se înălța fumul dinspre casa lor și a sunat la 112.


Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au sosit la nici cinci minute la fața locului, și spre marea lor bucurie, au reușit să-l salveze pe cel mai mic dintre frați. Ei i-au acordat primele îngrijiri, cu un gel special pentru arsuri, iar copilul, speriat, cu ochii înlăcrimați, l-a îmbrățișat pe pompierul salvator (imagine). 


Din fericire, acest incendiu a provocat doar pagube materiale, dar cei trei frați sunt vii și nevătămați, care au rămas doar cu o sperietură zdrăvănă.