Copil la un pas de înec în Mureșelul din Confecții ! ANIF așteaptă să moară un copil, pentru a pune un GARD PROTECTOR ?

Data publicare: Miercuri, 21 Iunie, 2017 Total: 3769 accesari

Copil la un pas de înec în Mureșelul din Confecții ! ANIF așteaptă să moară un copil, pentru a pune un GARD PROTECTOR ? ARAD. Miercuri 21 iunie, spre seară, in cartierul Confecții, un copil a fost la un pas de înec ! AFLĂ ce s-a întâmplat !

Mai mulți copii, care nu au un spațiu de joacă, se jucau cu mingea pe terenul din spatele blocului, chiar lângă malul Mureșelului. La un moment dat, mingea a căzut în Mureșel, iar unul dintre copii a încercat s-o prindă. În acel moment, băiețelul a căzut în Mureșel .

Unul dintre copiii mai curajoși a sărit să-l prindă și l-a scos la timp din apă și mâl ! Părinții, îngroziți au fugit auzind țipetele copiilor, și pe bună dreptate s-au revoltat, deoarece, cei de la ANIF nici nu întubează Mureșelul, dar nici nu-l îngrădesc, în zona unde se află blocuri, totodată și copii. 

Întrebarea părinților, dar și a noastră, care am fost chemați la fața locului, este : Când se vor sesiza cei de la ANIF că această zona pe unde trece Mureșelul, este un REAL PERICOL pentru copii ? Este nevoie să moară un suflețel, pentru ca cei de la ANIF să pună un gard protector?