DNA intră în forţă la Medicina Legală din Arad!

Data publicare: Miercuri, 21 Iunie, 2017 Total: 2911 accesari

DNA intră în forţă la Medicina Legală din Arad!



Procurorii DNA au descins miercuri, la Serviciul de Medicină Legală Arad. Anchetatorii au în vizor  un chimist care lucrează în cadrul serviciului de Medicină Legală, dar și doi avocați. Cei trei suspectaţi  de trafic de influență și abuz în serviciu.

 

Într-un comunicat de presă al D.N.A. se arată că procurorii din Timişoara fac patru percheziţii în judeţul Arad, dintre care una este la sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”.

 

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, descinderile din Arad au avut loc la Serviciul de Medicină Legală şi la trei adrese domiciliare.

Unul dintre angajaţii Serviciului de Medicină Legală Arad este suspectat că ar fi falsificat, de-a lungul timpului, mai multe probe biologice pentru şoferi care ar fi condus sub influenţa alcoolului şi care astfel ar fi reuşit să scape de urmările penale.

Funcţionarul public ar fi colaborat cu doi avocaţii, unul din Arad şi unul din Ineu, la domiciliile cărora au avut loc percheizţii, au precizat sursele citate.

 

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în cursul lunii iunie 2017.

 

În cursul zilei de 21 iunie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații, situate în județul Arad, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara.

 

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”




Sursa Foto: aradon