GALERIE FOTO ! Accident grav de circulație în Bujac, în această după-masă !

Data publicare: Miercuri, 21 Iunie, 2017 Total: 8657 accesari

GALERIE FOTO ! Accident grav de circulație în Bujac, în această după-masă ! ARAD. Miercuri după-masa, în jurul orelor 16.15 a avut loc un accident grav de circulație, în zona Bujac. VEZI GALERIE FOTO !


În această după-masă a avut loc un grav accident de circulație, în zona Bujac din Arad. În accident au fost implicate două autoturisme, un Opel de culoare alb și un Audi A6 de culoare verde.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Marnei cu Sportului, și se pare că soferul autoturismului Audi care venea dinspre str. Sportului, nu a acordat prioritate Opel-ului, care circula regulamentar pe strada Marnei.

La fața locului au sosit în numai câteva minute Smurd-ul și o Ambulanță, precum și polițiștii de la Biroul Rutier Arad. Se pare că șoferul nevinovat, cel din Opel este rănit grav, suspect de fractură, iar pasagerul din dreapta, este rănit și el. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Arad pentru investigații mai amănunțite.

Arădenii care locuiesc în zonă, martori la accident, spun că în șase luni au fost 5 accidente rutiere, cauza fiind aceeși : neacordare de prioritate. Mulți șoferi nu observă semnul de circulație "cedează trecerea" și astfel au loc multe evenimente rutiere.