Pop & rock Simfonic în Cetatea Aradului

Data publicare: Miercuri, 21 Iunie, 2017 Total: 1853 accesari

Pop & rock Simfonic în Cetatea Aradului

Concertul Pop&Rock Simfonic în Cetatea Aradului se va desfășura anul acesta pe 22 iunie, de la ora 20:30. Evenimentul este rezultatul continuării colaborării dintre Filarmonica de Stat Arad și Ministerul Apărării Naționale, reprezentat prin Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” și Cercul Militar Arad.

  
Data aleasă este dedicate Zilei Regimentului 2 Linie și a Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”. Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Arad, alături de concert-maestrul Florin Gherghel, corul academic condus de Robert Daniel Rădoiaș și invitații italieni ai ansamblului propun iubitorilor de muzică o nouă selecție de refrene de ieri și de astăzi.

  
Vor fi prezenți pe scenă dirijorul Giuseppe Carannante(Italia),solistii  Emanuela Loffredo (Italia-voce) ,Maurizio Pica (Italia-chitară) precum si binecunoscutul Florin Gherghel.Dirijorul corului : Robert Daniel Radoias.

   
Caranannte și Pica fiind responsabili și pentru aranjamentele simfonice ale melodiilor pop-rock.

   
Queen, ABBA, Beatles, Cohen, Fogetry, Piazzola
și Tina Turner sunt artiștii ce vor răsuna joi, 22 iunie, începând cu ora 20:30,pe scena in aer liber din interiorul Cetății Aradului.

   
Intrarea la eveniment este gratuită, însă participarea se face pe bază de invitație, de la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Fiind o unitate a Ministerului Apărării Naționale, intrarea este permisă doar cetățenilor români, aceștia fiind obligați să prezinte documente de identitate.

    
Este recomandat ca spectatorii să aibă o ținută decentă și să nu poarte asupra lor bagaje voluminoase. Casieria Teatrului Clasic este deschisă luni și marți de la 9 la 13, miercuri de la 13 la 16 și joi de la 10 la 12.

 

A consemnat & Foto : Viorel Musca