Geanina Pistru (PNL):”Parlamentarii PSD de Arad au votat pentru instabilitatea României!”

Data publicare: Miercuri, 21 Iunie, 2017 Total: 1526 accesari

Geanina Pistru (PNL):”Parlamentarii PSD de Arad au votat pentru instabilitatea României!”

 

Vicepreședintele PNL Arad, Geanina Pistru reacționează la votul dat de către parlamentarii PSD Arad împotriva propriului lor guvern și atrage atenția asupra slăbiciunii acestora:

„Palamentarii PSD de Arad au votat astăzi împotriva propriului guvern. Parlamentarii PSD de Arad au votat astăzi demiterea Guvernului Grindeanu, în speranța deșartă că poate unul de-al lor ar primi jilțul de premier. Acești parlamentari PSD nu au fost în stare să voteze pentru banii cuveniți Aradului de la Bugetul de Stat, nu au fost capabili să susțină vreun proiect al Aradului la București, însă astăzi au votat pentru instabilitatea politică  și economică a României.

Fifor, Căprar, Tripa și Todor au votat astăzi dând o palmă România în fața statelor europene. Țara noastră a primit astăzi o bilă neagră, la fel cum a primit și Guvernul PSD.

Este cât se poate de evident că o guvernare PSD nu este soluția de care are nevoie România la ora actuală. Clișeele și interesele politice sunt singurele aspecte care se observă la Dragnea și coaliția sa. Aceste personaje nocive pentru țară nu fac altceva decât să se joace alba/neagra cu viitorul românilor.

După acest eșec al PSD, pentru că demiterea propriului guvern nu este altceva decât un eșec și o confirmare a faptului că social-democrații nu sunt capabili să guverneze, corect ar fi ca aceștia să facă un pas în spate și să găsească o soluție pentru a-și respecta programul lor de guvernare și tot ceea ce au promis în campanie electorală. Românii merită ceea ce li s-a promis, merită respect, merită un guvern care să acționeze pentru țară” a declarat Geanina Pistru, vicepreședinte PNL Arad.