Street FOOD Festival Arad, un real succes! 50.000 de gurmanzi și sute de rețete savuroase

Data publicare: Marti, 20 Iunie, 2017 Total: 2074 accesari

Street FOOD Festival Arad, un real succes! 50.000 de gurmanzi și sute de rețete savuroase

Duminică, 18 Iunie, s-a încheiat o nouă ediție de succes a celui mai delicios concept culinar din România. Street FOOD Festival Arad a umplut Piața Avram Iancu cu peste 50.000 de gurmanzi pe tot parcursul weekend-ului. Delicatesele, muzica bună și atmosfera relaxantă au reușit să creeze la Arad un festival complet asezonat cu sute de rețete, zeci de bucătari ingenioși și activități diverse.

“Arad, îți mulțumim. Primirea frumoasă pe care ne-ai oferit-o ne-a surprins și ne face să ne dorim să revenim. Pe tot parcursul weekend-ului am fost uimiți să vedem cât de bine primit este conceptul nostru, lucru care s-a resimțit și la nivel de vendori și parteneri prezenți în festival, așadar sperăm să ne revedem curând. Mulțumim tuturor autorităților și instituțiilor de la nivel de municipiu care ne-au fost alături și au sprijinit Street FOOD Festival Arad și nu în ultimul rând sponsorilor și partenerilor noștri că au avut încredere în conceptul nostru. Acum e momentul pentru noi să ne continuăm călătoria prin țară și abia așteptăm să ajungem acasă la Cluj-Napoca.” - Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival

Aflat pentru prima dată la Arad, Street FOOD Festival a provocat gusturile și simțurile gurmanzilor cu produse ingenioase pregătite de bucătari cu experiență. Cei peste 30 de vendori de mâncare au creat meniuri originale și au tentat publicul cu produse precum: burgeri, porchetta sandwich, quesadilla, pulled pork și multe altele. Chef Foa a răsfățat publicul cu preparate autentice de street-food și s-a alăturat conceptului devenit deja fenomen la nivel național.

Bucătăria Street FOOD Festival Arad nu a însemnat doar mâncare. Delicatesele din festival au putut fi servite în compania unor concerte live, a unor filme cu tematică la zona de cinema outdoor sau, la zona de relaxare alături de cei dragi. De asemenea, cei mici s-au distrat la Kids Zone pe tot parcursul weekend-ului cu activități de pictură, ceramică și face-painting. Alături de această componentă, Street FOOD Festival a invitat publicul să se implice și în campania Share a Meal, prin intermediul unor donații care au însemnat peste 50 de porții de mâncare duse la adăposturile pentru cei mici.

Street FOOD Festival nu se oprește aici, urmează alte 5 orașe în care mâncarea stradală va pune stăpânire și va pune gusturile gurmanzilor la încercare. Mai multe detalii pe website-ul: www.streetfoodfestival.ro

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.

Eveniment susținut de Municipiul Arad prin Centrul Municipal de Cultura Arad, Poliția Locală Arad, Centrul Județean de Voluntariat Arad.

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.