Sergiu Bîlcea (PNL):”Taberele din PSD vor să confişte Guvernul în interes propriu!”

Data publicare: Luni, 19 Iunie, 2017 Total: 1724 accesari

Sergiu Bîlcea (PNL):”Taberele din PSD vor să confişte Guvernul în interes propriu!”

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJA, consideră că PSD şi-a arătat limitele în ultimele zile.

PSD a primit un vot din partea românilor, în schimbul unor promisiuni populiste. Ultimele zile au arătat limitele acestui partid, care nu vrea şi nu este capabil să guverneze pentru români. Liderii PSD au sacrificat guvernarea, într-o luptă pentru putere între diferite facţiuni. Deşi aveau o majoritate guvernamentală clară, cei de la PSD refuză să exercite transparent guvernarea şi încearcă să stabilească un regim de autoritate personală, pentru a folosi în interesul propriu al liderilor instituţiile publice, Guvernul.

Pentru PSD, guvernarea nu este o responsabilitate faţă de români, ci o pradă de împărţit. Este greu pentru cei de la PSD să explice de ce acum două, trei săptămâni spuneau că Guvernul a respectat la literă programul de guvernare, pentru ca acum să motiveze criza politică prin nerespectarea acelui program. Asistăm de fapt cu toţii la o luptă pentru putere, dincolo de orice logică. Taberele din PSD vor să confişte Guvernul în interes propriu, pentru a controla justiţia, banii publici, toate resursele ţării. La Arad, vedem aceeaşi atitudine cinică, intenţia PSD de a bloca toate proiectele administraţiei locale, pentru a încerca să obţină un folos politic.

Vedem, deci, un partid care nu se poate schimba, nu se poate reforma, un partid care funcţionează ca un paravan pentru diverşi lideri care doresc să acapareze tot mai multă putere şi să o folosească în interes personal”, a declarat Sergiu Bîlcea.