Baraj promovare Fotbal Liga 3-Meci tur: CS Diosig (BH) - Soimii Lipova(AR) 1-6, Trabalka a marcat cinci din cele șase goluri ale Șoimilor

Data publicare: Luni, 19 Iunie, 2017 Total: 2804 accesari

Baraj promovare Fotbal Liga 3-Meci tur: CS Diosig (BH) - Soimii Lipova(AR)
1-6,  Trabalka a marcat cinci din cele șase goluri ale Șoimilor

Victorie imensă pentru Șoimii Lipova (noua Campioana a jud.Arad), la Diosig, în manșa tur a barajului de promovare în liga a III-a. Fotbalistii antrenați de Flavius Sabău au făcut spectacol în fața campioanei județului Bihor(CS Diosig) câștigând la o diferența la care nimeni nu se aștepta. A fost 6-1 pentru Șoimii Lipova. Kevin Trabalka a marcat cinci dintre goluri, cealaltă reușită a soimilor lipoveni fiind opera lui Pașcu.
  

Interesant e faptul că gazdele au deschis scorul, încă din min. 12, prin Zadori, dar apoi Lipova s-a dezlănțuit, la pauză fiind 1-4. Kevin Trabalka (fostul varf al fostei UTA,nr.94) a punctat in minutele: 22-37-45.
  

În partea secundă, Trabalka a mai marcat de două ori(min. 60 SI 70) și s-a terminat 1-6, iar visul celor de la Șoimii e ca și îndeplinit.


CS Diosig: Gheţe – Szucs (Hodișan), Karacsony, Marc, Arsene – Ember, Zadori – Gado, Jurcă (Hegeduș), Sfârlea – E. Popa.

 
Soimii Lipova
: Bujor – Kocsis (Pantea), Calvin, Pașcu, Tomuț – Piț (Cotoc), Bier, S. Popa (Bercu), Filimon – Vasinc (Simion), Trabalka.

  
Au arbitrat
: Marius Chioran – la centru, Petrică Cîmpeanu și Marius Bălan – asistenți (toți din Cluj).    


Obs. FRF: Iulian Spătaru (Timișoara) ți Teodor Biriș ( Hunedoara).

 
Returul se va juca Sâmbătă, 24 Iunie 2017 , ora 17:30, pe stadionul din Zăbrani !

 

A consemnat & foto : Viorel Musca