PSD îşi mai pune un politruc şef la o companie de stat. Consilierul muncipal PSD Beniamin Vârcuş director la Poşta Română!

Data publicare: Joi, 15 Iunie, 2017 Total: 8918 accesari

PSD îşi mai pune un politruc şef la o companie de stat. Consilierul muncipal PSD Beniamin Vârcuş director la Poşta Română!

Consilierul municipal Vârcuş Beniamin primeşte o „pleaşcă” drept recompensă pentru „activitatea de partid” din CLM Arad, una bănoasă am zice noi, şi este numit director la Poşta Română în Arad, de astăzi 15 iunie 2017.

 

Astfel, PSD Arad, îşi mai „rezolvă” un consilier local după ce cu puţin timp în urmă, un alt consilier municipal, Anca Stoenescu, a fost numită inspector general adjunct la ISJ Arad.

 

Nu ştim exact ce l-a recomandat pe Vârcuş direct într-o astfel de funcţie, noi nu am gasit vreun CV pentru a ne edifica câtă experienţă are domnul cu pricina pentru a fi cocoţat direct în vârful unei companii de o astfel de mărime, care şi aşa are problemele care le are, iar numirile politice nu credem că pot aduce un plus de valoare managerială, dar conform principiului: „ciocu mic, acum noi suntem la putere”, ce să mai spui? ne bucurăm însă pentru că în sfârşit are şi domnia sa un loc de muncă.

 

Revenind la CV-ul şi experienţa bogată care-l recomandă pe domnul Vârcuş, liderul grupului PSD-ALDE din CLM Arad, prin târg se vorbeşte că ar avea o pizzerie prin oraş, şi, că ar fi priceput la quatro stagione, însă cum în declaraţia de avere nu figurează nimic de genul,  nu putem confirma sau infirma, cert este însă că de acum, a scăpat cu siguranţă de sărăcie.

Spunem că a scăpat de sărăcie pentru că, conform declaraţiei de avere, domnul vocal din CLM Arad, a trăit în anul 2015 din donaţiile unei „mătuşi Tamara” care în 2015 i-ar fi donat 4000 de euro. Cam acestea sunt veniturile domnului consilier (actual director la Poşta Română) pe anul respectiv, din donaţii, căci din păcate, nici soţia consilierului n-a câştigat mai bine în 2015, din aceeaşi declaraţie de avere, doamna a adus în acelaşi an în casă doar 1300 de lei.

 

Vezi declaraţia de avere a lui Beniamin Vârcuş

 

Acum însă au scăpat de grija banilor, salariul de la Poşta Română va fi pe măsură.....vom vedea şi cât.

 

Încet, încet, PSD Arad  „îşi rezolvă”  toţi politrucii, mai există cel puţin un consilier municipal care este tot angajat la tata statul, şi mai există cel puţin unul cu ditamai creditul la bancă dar venituri ioc, ambii tot de la PSD, sperăm să vină vremuri mai bune şi pentru acesta din urmă, însă la ei vom reveni într-un alt material.

 

Dacă povestea cu pizzeria este adevărată, o soluţie pentru resuscitarea poştei ar fi să expedieze comenzile de pizza prin poştă, ar fi o sursă bună de venit suplimentar, asta cu condiţia ca pizzeria cu pricina să aibe suficient de multe comenzi la domiciliu, o idee bună pe care dacă o pune în practică poate ne cedează un comision şi nouă pentru idee.