UTA – ACS Poli se transmite în direct doar pe internet

Data publicare: Joi, 15 Iunie, 2017 Total: 5164 accesari

UTA – ACS Poli se transmite în direct doar pe internet

FC UTA Arad nu a bătut palma cu nicio televiziune națională pentru transmiterea manșei secunde a barajului de promovare, dintre UTA și ACS Poli Timișoara.

 
Totuși, Alexandru Meszar anunță că partida se va putea viziona în direct, online, pe site-ul oficial al clubului și pe contul acestui de facebook. „Importanța mare și de interesul crescut pentru acest eveniment, suprapuse cu incertitudinea legislativă legată de drepturile TV, ne-a determinat să facem următorul lucru. Clubul UTA, Primăriile Arad și Șiria au făcut un efort, și, pe lângă faptul că am închiriat o tribună mobilă din Ungaria, în așa fel încât o mare parte dintre suporteri să poată vedea meciul de pe stadion, am decis să transmitem în direct partida de mâine. O vom face pe site-ul clubului uta-arad.ro și pe pagina de Facebook cu un car TV profesional, închiriat. Vor fi 6 camere, microfoane de fond și doi comentatori, Ovidiu Gancea și Vali Viski”, a explicat Meszar.

    
Întrebat de ce nu s-a luat în calcul transmiterea confruntării cu ACS Poli pe cel puțin un ecran mare în centrul orașului, Meszar a spus: „Cei 1500 de arădeni care au însoțit echipa la Timișoara vor avea toți loc la Șiria. Pentru ceilalți, am ales varianta online. Nu credem că există chiar așa un mare interes pentru ca suporterii UTA-ei să se adune în număr mare în fața unui singur ecran, într-un anumit loc în oraș”. 

     
În fine, conducerea clubului UTA spune că încă e deschisă la negocieri cu televiziunile centrale, cu mențiunea că nu a fixat un anumit preț pentru cedarea drepturilor TV la acest meci. „E mai mult o chestie de principiu. Cu toții facem sacrificii pentru fotbal, jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri și așteptăm să fim tratați corect. Nu am simțit pe nimeni de partea organizatorilor acestui meci, nu e normal ca unii să aibă numai de câștigat de pe urma eforturilor noastre”, a încheiat Meszar.

A consemnat : Viorel Musca