DRAMĂ la Zimandu Nou ! S-a sinucis la doar 20 de ani în această dimineață !

Data publicare: Marti, 13 Iunie, 2017 Total: 3119 accesari

DRAMĂ la Zimandu Nou ! S-a sinucis la doar 20 de ani în această dimineață ! Povestea tristă a Larisei, care s-a sinucis la doar 20 de ani a cutremurat întreaga comunitate din localitatea Zimandu Nou. AFLĂ ce anume a făcut-o să sufere foarte mult !

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către prietena tinerei. Aceasta, a găsit-o pe Larisa, marți dimineața, în curtea casei unde locuia, cu mama ei. Trupul Larisei, atârna de suportul de bătut covoare. Lângă ea era și un scăunel răsturnat( cu siguranță folosit în planul suicidar) .

La fața locului s-au deplasat un echipaj medical, polițiștii și procurorul criminalist. Se pare că fata a făcut acest gest necugetat, în cursul nopții de luni spre marți. 

Larisa a lăsat și un BILET DE ADIO, adresat mamei sale. Larisa locuia cu mama ei la Zimandu Nou, în urma divorțului părinților. 

Din surse ale apropiaților, se pare că Larisa n-a putut trece peste această separare a părinților ei, lucru care a afectat-o foarte mult, și nu este exlus ca acest gest să fie ca urmare a unui moment de depresie. 

În România, în ultimii ani, cauza sinuciderilor în rândul tinerilor, este chiar divorțul dintre părinți. Copiii sunt cei mai afectați, și chiar dacă ei nu arată acest lucru, într-un moment necugetat, trec la astfel de fapte, nenorociri.