PANICĂ la ATRIUM MALL luni seara

Data publicare: Marti, 13 Iunie, 2017 Total: 2822 accesari

PANICĂ la ATRIUM MALL luni seara

Luni noaptea, în jurul orei 22:30, pompierii arădeni au fost solicitaţi prin serviciul de urgenţă 112, la complexul comercial Atrium Mall, pentru a intervenii la stingerea unui incendiu. Iniţial s-a crezut că este vorba de un incendiu la o maşină din parcarea complexului comercial aflată la etajul II, ulterior s-a constatat că incendiul a izbucnit în bucătăria unui fast-food din incinta complexului comercial. Mai exact, a fost vorba despre o hotă plină cu ulei ars din bucătăria fast-food-ului respectiv, situată la etajul II.

 

Dispozitivele de alarmă în caz de incendiu de la etajul al II-lea al complexului comercial Atrium Mall s-au declanșat în urma incidentului, iar din cauza norului de fum gros care se degaja, s-a trecut la evacuarea persoanelor care se mai aflau în complexul comercial.

 

Pompierii sosiţi în scurt timp la faţa locului au stins incendiul declanşat la etajul al doilea al complexului, în restaurantului „Bon Papa”.

 

„În momentul intervenției pompierilor, în clădire mai erau aproximativ 100 de persoane, care au fost imediat evacuate. Apoi s-a verificat tot Mall-ul pentru a nu exista alte persoane intoxicate cu fum, care să nu fi putut să se evacueze, s-a realizat un dispozitiv pe patru linii de furtun pentru stingerea eventualului incendiu și s-au făcut verificări în toate sălile de cinematograf și pe tubulatură, pentru a se găsi găsi alte focare, dacă ele există”, a declarat  George Pleșca,  ISU Arad.