Este oficial! Chiar înainte de barajul de promovare în Liga 1: UTA Bătrâna Doamnă devine Fotbal Club UTA Arad

Data publicare: Vineri, 09 Iunie, 2017 Total: 4103 accesari

Este oficial! Chiar înainte de barajul de promovare în Liga 1: UTA Bătrâna Doamnă devine Fotbal Club UTA Arad

E demult știut faptul că majoritatea susținătorilor sunt zgâriați puțin pe urechi de denumiea sub care gruparea fanion al Aradului e înregistrată la Federația Română de Fotbal. În acest sens, Suporter Club UTA, ca și deținătoare a drepturilor federative ale UTA-ei, a făcut toate demersurile de a scăpă de „coada” Bătrâna Doamnă, iar de astăzi acest lucru a devenit realitate.

Organismul fanilor, susținut de avocatul clubului „roș-alb”, Alin Cristian Vesa, a dat bătălii în Instanță, pentru ca de acum încolo să putem vorbi de Fotbal Club UTA Arad, denumire sub care Campioana Provinciei va activa din sezonul viitor în competițiile organizate de FRF (LPF). Parcursul urmat și explicat de Dan Proca, președintele SCU, în urmă cu ceva timp, a fost acționarea în instanță a Ministerului Justiției, iar apoi obținerea unui CIS din partea Ministerului Sportului.

Vestea ce bucură toată suflarea utistă vine chiar înainte de barajul de promovare în Liga 1, cu ACS Poli Timișoara, ce se va disputa în dublă manșă, pe 12, la Timișoara și 15 iunie, la Șiria. Clubul UTA organizează chiar mâine dimineață o conferință de presă pe această temă.


V.Muscă