A furat Cutia cu Donații din magazinul Dm !

Data publicare: Joi, 08 Iunie, 2017 Total: 2288 accesari

A furat Cutia cu Donații din magazinul Dm !

ARAD. Joi 8 iunie, în jurul orelor 20:00, din magazinul "dm" de lângă Lidl, s-a furat cutia cu Donații. AFLĂ mai multe detalii

Aradul este plin de hoți, iar frica de Dumnezeu se pare că nu l-a împiedicat pe un bărbat de "culoare" să fure din magazinul "dm", cutia cu Donații, joi seara, fără nicio teamă, față de alți clienți.

Totul s-a petrecut rapid, iar una dintre cliente nici n-a avut timp să reacționeze, că hoțul s-a și făcut nevăzut. 

Vânzatoarea:" Am auzit că una dintre cliente m-a chemat, agitată, să-mi spună că un bărbat a intrat pur și simplu, în magazin, și a luat cutia cu Donații sub braț, a ieșit pe ușă grăbit și s-a urcat pe bicicletă, apoi s-a făcut nevăzut. Sincer, nici jandarmii n-are rost să-i chem, căci altă dată, când mi-au furat mai multe produse de pe raft, au venit abia după o oră. Nici nu știu ce să fac...nu-mi vine să cred " a povestit tristă, pentru Ghidul Arădean. 

În speranța că imaginile surprinse pe camerele video îl vor "demasca" pe hoț, noi sperăm să fie prins, iar banii furați (care erau pentru un scop caritabil) să-i ducă înapoi de unde i-a luat și să lase cutia în același loc, cu același tupeu cu care a furat-o !