Mesajul fanilor adresat jucătorilor de la UTA

Data publicare: Joi, 08 Iunie, 2017 Total: 3412 accesari

Mesajul fanilor adresat jucătorilor de la UTA

Suporterii vor fi alături de favoriţi, acasă sau în deplasare. Acum, Suporter Club UTA transmite un mesaj de încurajare luiGligor,Polgar, Chindriş,Copil (aradenii care au mai infruntat echipa timisoreana) et comp., într-un comunicat pe care îl redăm integral.

“Gladiatori ai clubului UTA!

Vă aflaţi, mulţi dintre voi, în faţa celor mai importante 180 de minute din cariera voastră. Pentru orice fotbalist, visul de a evoula pe prima scenă este unul care nu poate fi cumpărat sau dat la o parte. În condiţii normale o asemenea dublă confruntare n-ar fi necesitat nicio mobilizare suplimentară. Dar, pentru că atmosfera din jurul echipei n-a fost una foarte bună în ultimele zile, dorim să vă adresăm următoarele cuvinte pentru a ştii în ce măsură credem în voi şi vă puteţi baza pe sprijinul nostru.

Da, există suporteri care nu cred că vă doriţi promovarea, care pun la îndoială motivaţia voastră sau poate tăria de a rezista la presiunile unor jocuri de culise care ar încerca să ne pună piedici extrafotbalistice. Acestor oameni le puteţi răspunde într-un singur fel: cu un deget arătător peste buze, la capătul unei duble manşe în care vă veţi surclasa adversarul!

Da, există suporteri care sunt supăraţi pe voi pentru că în această primăvară, atât în teren cât şi în afara lui, nu aţi fost suficient de serioşi şi profesionişti. Acestor oameni le puteţi răspunde într-un singur fel: arătaţi că aveţi caracter, arătaţi că sunteţi capabili să reparaţi lucrurile pe care tot voi le-aţi stricat. Nu există om sau echipă perfectă; dar cei care reuşesc în viaţă sunt cei care îşi asumă greşelile şi le îndreaptă!

Da, există suporteri care nu cred că sunteţi suficient de buni. Voi însă trebuie să-i faceţi pe aceşti oameni să regrete fiecare clipă în care s-au îndoit de voi. Există doar două alternative şi nimic între ele: fie au dreptate, fie nu! Dovediţi că sunt în eroare, arătaţi-vă valoarea!

Nu există niciun motiv pentru ca promovarea să nu fie singurul obiectiv care contează pentru fiecare dintre voi. Sunteţi la un club care are tradiţie, public şi stabilitate financiară. Sunteţi la un club care îşi doreşte promovarea. Ţinând cont de aceste aspecte există doar două căi pentru fiecare dintre voi: CÂŞTIGAŢI şi veţi dovedi că meritaţi să jucaţi în continuare la un astfel de club şi veţi face un salt atât sufletesc cât şi material. În caz contrar, clubul va merge mai departe spre obiectivul său dar doar alături de oameni care dovedesc că sunt ÎNVINGĂTORI.

O altă motivaţie pe care considerăm că trebuie să o aveţi în minte ca fotbalişti este orgoliul profesional. Dacă aveţi orgoliu ca profesionişti şi ca oameni, veţi învinge şi  veți demonstra țării întregi că sunteți fotbaliști care au reușit să scrie istorie!

Şi, dacă mai era nevoie să vă spunem asta, amintiţi-vă tricoul pe care îl purtaţi. Acest tricou nu e o povară ci un imbold. UTA s-a născut pentru performanţă şi calitate iar orice jucător care poartă acest tricou înseamnă că are calităţile necesare pentru a străluci şi nu pentru a se zbate în mediocritate. Nu contează ce auziţi din tribune de la oameni care au uitat de ce sunt acolo. Contează infinit mai mult că de sus, BARONUL vă priveşte şi nu vă vede ca pe o sumă de calităţi şi defecte ci ca pe o ECHIPĂ; ECHIPA LUI, UTA! Rostiţi conştient acest nume pe tunel înainte de meci şi veţi vedea că adversarii vor păli iar în mintea şi trupul vostru se va produce transformarea care vă va duce la succes.

În final, vă spunem doar atât: în viaţă există oameni care REUŞESC şi oameni care găsesc scuze şi explicaţii. Fiţi din prima categorie. Astfel de meciuri nu se joacă, se câştigă! Noi nu avem nicio îndoială că peste o lună ne vom pregăti împreună de prima ligă. Să nu aveţi nici voi!

ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIS

NU DĂM NICIODATĂ ÎNAPOI

FORZA UTA!

Suporter Club UTA”