Ce au mai furat unii arădeni în minivacanţa de Rusalii, Galeria Alfa n-a scăpat de prăduială

Data publicare: Marti, 06 Iunie, 2017 Total: 2728 accesari

Ce au mai furat unii arădeni în minivacanţa de Rusalii, Galeria Alfa n-a scăpat de prăduială

În Arad se fură orice, nu prea rezistă nimic, dar unii se miră că....şi că..... să nu ne mai mirăm dacă furăm florile plantate, tăiem băncile cu drujba prin parcuri, măzgălim clădirile cu vopsea, furăm şi distrugem orice, de dragul de a distruge.

 

Galeria Alfa, situată pe Bd. Revoluţiei, n-a scăpat de prăduială în minivacanţa de Rusalii. într-una din nopţi, niste „binevoitori” au  furat sigla galeriei şi căteva ornamente, toate evident din metal. Nu mică le-a fost mirarea angajaţilor galeriei când marţi dimineaţa au ajuns la servici şi au constatat că nu mai au sigla pe perete.  

 

Deşi, probabil că v-aţi gândit că hoţii ar fi furat niste exponate, fiind mari iubitori de artă, nu a fost cazul, ei probabil că sunt iubitori de metal preţios din trei litere „FER”, şi este posibil ca „prada” să apară la vreunul din centrele de colectare a metalelor de prin oraş, asta doar dacă hoţul nu este un mare fan al galeriei şi dorea în mod special să aibe sigla acasă pe perete.

 

Ultima variantă care ne trece prin minte, este un act de teribilism, însă este puţin probabil să fie vorba de aşa ceva, pentru că un simplu trecător nu avea cum ajunge la o astfel de înălţime pentru a sustrage sigla, deci, după o logică simpla, a fost un act premeditat.

 

Trist este că, se cam fură, şi se cam distruge, iar unii se tot miră doar....


Cu siglă dreapta, fără sigla stânga


Cu câteva săptămâni în urmă


Fără siglă şi ornamentele metalice