Prima cursă spre Antalya, de pe aeroportul din Arad

Data publicare: Marti, 06 Iunie, 2017 Total: 3360 accesari

Prima cursă spre Antalya, de pe aeroportul din Arad

Două mari agenții de turism au lansat, marți, zboruri directe de la Arad spre Antalya, care vor avea loc de două ori pe săptămână, la prima cursă fiind îmbarcați aproximativ 90 de turiști din vestul țării și din Ungaria, scrie News.ro.

 

Astăzi s-a inaugurat oficial prima cursă de zbor de pe Aeroportul Internațional Arad spre Antalya, şi tot astăzi s-a inaugurat oficial şi Terminalul 2, cel care a fost terminat în aprilie 2016.

Prima cursă cu pasageri de pe Aeroportul din Arad după modernizarea Terminalului 2 Plecări, a avut ca destinaţie Antalza Turcia,  avionul transportând către litoralul turcesc aproximativ 100 de pasageri.

 

Lansarea zborurilor spre Antalya a fost anunțată în luna decembrie, însă la acea dată doar o agenție de turism urma să asigure o cursă pe săptămână, respectiv Prestige Tours Internaţional.

 

„Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice pe destinaţia Antalya, cu plecare din zona de vest a ţării. Ne adresăm unei arii geografice care include și estul Ungariei. Am conceput pentru 2017 pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire Aeroportul International Arad. Astfel, o vacanţă în Antalya cu avionul poate costa cât o vacanţă cu autocarul în Grecia sau Bulgaria, însă cu servicii net superioare”, declarase Elena Anghel, director Prestige Tours..