Meci cu miză uriaşă şi orgolii pe măsură! UTA joacă barajul pentru liga1 cu ACS Poli Timișoara

Data publicare: Luni, 05 Iunie, 2017 Total: 5524 accesari

Meci cu miză uriaşă şi orgolii pe măsură! UTA joacă barajul pentru liga1 cu ACS Poli Timișoara

Echipa lui Ionuț Popa a remizat, 2-2, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Rezultatul pune ACS Poli Timișoara pe locul 6 al play-out-ului Ligii I, loc care o va aduce față în față cu UTA în ”dubla” de baraj. Seara a însemnat menținerea celor de la Concordia Chiajna, învingătoare cu 1-0 la Voluntari, și retrogradarea directă a Pandurilor Târgu Jiu, care a pierdut cu 2-1 la Botoșani.

Datele celor două meciuri de baraj urmează să fie anunțate de Federația Română de Fotbal.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în ultima etapă a play-out-ului Ligii I, şi a încheiat această fază pe locul 7, astfel că a retrogradat în eşalonul secund.

Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare, după ce a învins, în deplasare, la Piteşti, cu scorul de 1-0, formaţia FC Voluntari.

 

”Am căzut cu o echipă puternică a play-outului, dacă ținem cont că a făcut multe puncte, deși a plecat cu acel minus 14. Au fost pe punctul de a se salva direct, au ajuns în semifinala Cupei României și au jucat finala Cupei Ligii. Au jucători experimentați – Cînu, Croitoru, iar pe lângă ei au tineri – Artean, Bărbuț, Mailat sau Popovici, care începe să joace și să dea goluri. Sunt favoriți, dar șansa noastră o jucăm până la capăt. Când am aflat că jucăm baraj, știam că vom întâlni o echipă de primă ligă. Vom da totul să reușim ce ne-am propus. Sper ca la ambele meciuri să fim susținuți de cât mai mulți utiști, iar la final să putem să ne bucurăm împreună. Îmi doresc foarte mult să promovăm și UTA să revină pe prima scenă a fotbalului românesc”, a subliniat antrenorul Laurențiu Roșu.