UPDATE ! Șoferul a fost identificat ! Femeie accidentată mortal pe o trecere de pietoni din cartierul arădean Micalaca !

Data publicare: Vineri, 02 Iunie, 2017 Total: 4334 accesari

UPDATE ! Șoferul a fost identificat ! Femeie accidentată mortal pe o trecere de pietoni din cartierul arădean Micalaca !

ARAD. Vinerea neagră se pare că este ziua accidentelor de circulație ! În jurul orelor 21:00 a avut loc un accident grav de circulație soldat cu decesul unei femei care a fost lovită chiar pe TRECEREA DE PIETONI ! 


UPDATE 2: Bărbatul care a spulberat femeia pe trecerea de pietoni de pe Bd. Nicolae Titulescu a fost reţinut! 


UPDATE 8:37 : Șoferul implicat în tragicul accident de circulație de ieri , a fost identificat. 


" Este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Timiș. A fost testat cu aparatul alcooltest din care a rezultat o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea conducătorului pe baza de ordonanță de reținere urmând a fi propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă " precizează pentru Ghidul Arădean, inspectorul principal de Poliție, Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. 


Sorin Laba, soferul care a accidentat femeia pe trecerea de pietoni



O femeie în vârstă de 76 de ani, care se afla în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, în zona Micalaca, a fost lovită în plin de un autoturism. Femeia a fost aruncată în aer, apoi a căzut pe asfalt și nu s-a mai mișcat.


Totul s-a petrecut pe Bulevardul Nicolae Titulescu, iar șoferul a oprit pentru câteva clipe apoi a demarat în trombă și dus a fost. Un martor a sunat la 112 , iar SMURD-ul a sosit la scurt timp de la apel, precum și polițiștii de la Biroul Rutier Arad. 


La această oră, șoferul nu a fost găsit încă. Circulă zvonuri că acesta este mecanic auto. Mașina a fost găsită abandonată între blocurile din cartierul Micalaca și este narca Seat,  înmatriculată în Bulgaria. 


Din păcate, femeia a murit la UPU, în ciuda eforturilor depuse de medici, pentru a-i salva viața. 


Polițiștii îl caută la această oră pe șoferul fugar.